AcasăPoliticaDragnea se autocondamna la sefia PSD

Dragnea se autocondamna la sefia PSD

Liviu Dragnea este gata sa se scarifice pentru partidul sau. Desi sustine ca  este victima unui „campanii murdare” in care s-au bagat multi bani, Dragnea vrea sa preia sefia PSD. Cu sprijinul lui Victor Ponta, bineinteles, pe care l-a invitat inca de ieri sa-l voteze.

Liviu Dragnea isi doreste sa-i ia locul lui Victor Ponta in fruntea PSD

„In urma discutiilor pe care le-am avut in ultimele zile cu foarte multi colegi, majoritatea din Comitetul Executiv National, dar si colegi din teritoriu, am decis  sa cer votul de incredere al colegilor din CExN, pentru a prelua atributiile presedintelui PSD in urma demisiei dlui Victor Ponta”. Asa a sunat marele anunt al lui Liviu Dragnea, pe care il asteptau majoritatea social-democratilor. Ca sa-i sensibilizeze si mai mult pe colegii sai, coordonatorul politic al PSD a vorbit si despre atacurile lansate impotriva lui in ultima perioada. „S-au folosit multi bani pentru o campanie impotriva mea. (…) Cel care face campanie impotriva mea a fost in PSD dar nu mai este”, a afirmat Dragnea, facand aluzie, evident, la Sebastian Ghita. Chiar si asa, liderul social-democrat a sustinut ca este dispus sa intre in cursa pentru sefia PSD. „De maine trebuie sa inceteze tipul acesta de actiuni si de atitudine, pentru ca acest gen de actiuni au fost folosite in PSD inainte ca eu si Victor Ponta sa preluam conducerea partidului in 2010, in februarie. Nu este admisibil sa vrei sa ceri increderea colegilor din propriul partid folosind instrumente si oameni din afara partidului. (…)  Convingerea mea ca, prin implicarea mea si a unei echipe serioase de conducere, partidul poate fi stabilizat, poate avea un moral ridicat, isi poate recapata increderea ca in perioada urmatoare ne putem organiza serios ca anul 2016”, a  declarat Liviu Dragnea.

Victor Ponta

Desi spune ca nu vrea sa-l puna pe Victor Ponta intr-o postura ingrata, coordonatorul politic al PSD i-a cerut „prietenului sau” sa-l sprijine in competitia de astazi. „Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta”, a mai spus Dragnea.

Se pregateste un candidat surpriza

Pe langa Liviu Dragnea si Rovana Plumb este posibil ca astazi un alt lider social-democrat sa le ceara pesedistilor votul de incredere. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al PSD, Gabriel Vranceanu Firea, aceasta refuzand insa sa dea mai multe detalii. „Nu stiu care va fi calea aleasa de colegii mei, pentru ca este posibil sa fie si surprize…Sa nu vorbim doar de un vot intre doamna Rovana Plumb si domnul Liviu Dragnea, poate fi si un alt membru al BPN sau al Comitetului Executiv, care se considera indreptatit sa preia aceste atributii pana la Congres”, a precizat Gabriela Firea.

[poll id=”1050″]

author avatar
Adelina Ionicel
613 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger