AcasăPoliticaDragnea scapa fraiele PSD Brasov

Dragnea scapa fraiele PSD Brasov

Fostul lider PSD Brasov Constantin Nita se opune in continuare candidatului impus de conducerea centrala a partidului

Filiala brasoveana a PSD risca o scindere acum, in prag de alegeri. Motivul: candidatul pe care conducerea centrala a PSD incearca sa-l bage pe gatul social-democratilor de la poalele Tampei.

Fostul lider PSD Brasov Constantin Nita se opune in continuare candidatului impus de conducerea centrala a partidului

Pe scurt, fostul lider al PSD Brasov, Constantin Nita, il acuza pe Liviu Dragnea ca vrea sa impuna organizatiei un candidat la primarie parasutat de la centru. ”E o greseala, o chestiune nedemocratica, cu care eu nu sunt de acord”, a decretat Nita, nu inainte de a transmite conducerii de la Bucuresti ca pesedistii brasoveni ”nu sunt carpa de sters pantofii a nimanui”. Iar ca dovada ca asa stau lucrurile, tabara Nita l-a schimbat pe candidatul ”stranier” Catalin Leonte, prin vot secret dat in cadrul Comitetului Executiv al filialei, cu bastinasul Razvan Popa. In semn de protest, vicepresedintele organizatiei, Razvan Iosif, a demisionat reclamand incapacitatea lui Popa de a-l invinge pe candidatul PNL-ului.

Pesedistii brasoveni spun ca Liviu Dragnea este cel care vrea sa le indese pe gat un candidat strain de organizatie

Batalia interna declansata in jurul candidaturii PSD la Primaria Brasovului este doar inceputul, social-democratii pregatind acum o noua incaierare: cea pentru candidatul lor la Consiliul Judetean. Iar data fiind escaladarea tensiunilor, unele voci pomenesc de cel mai negru scenariu: o posibila sciziune a organizatiei in prag de alegeri. Pusa la curent cu situatia, conducerea centrala va discuta cazul in aceasta saptamana, dar fara a avea, deocamdata cel putin, vreun scenariu de rezerva capabil sa aduca armistitiul intre cele doua tabere.

author avatar
National
892 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger