AcasăPoliticaDragnea s-a decis: intra in lupta pentru sefia interimara a PSD. "Ma...

Dragnea s-a decis: intra in lupta pentru sefia interimara a PSD. „Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta!”

Fostul numar doi in PSD, pe vremea cand Ponta conducea partidul, a anuntat, oficial, cu o zi inainte de sedinta Comitetului Executiv, ca ar vrea sa preia atributiile de presedinte interimar al partidului. „Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta”, a precunoscut, cat se poate de increzator, Dragnea.

Dupa mai multe zile in care a pastrat suspansul in privinta acestei informatii vehiculate in spatiul public, Liviu Dragnea a anuntat, oficial, ca s-a hotarat – mai exact ca ii face concurenta Rovanei Plumb in cursa pentru sefia interimara a PSD-ului, odata ce Victor Ponta a decis sa se retraga, temporar, de la conducerea acestei formatiuni politice. „Am decis ca maine sa cer votul de incredere al colegilor din Comitetul Executiv (…) pentru a prelua interimatul”, a anuntat, in urma cu scurt timp, Dragnea, adaugand ca, in cazul in care va primi acest vot, are in plan sa foloseasca experienta si „forta politica” a colegilor sai, inclusiv a celor din teritoriu.

Subliniind ca este vorba despre o „solutie provizorie”, pentru ca, practic, noua conducere va fi aleasa la viitorul Congres, fostul presedinte executiv a insistat ca „nimeni nu poate conduce singur acest partid. Este gresit sa cumulezi mai multe functii intr-o singura mana”.

Nu in ultimul rand, Liviu Dragnea se declara convins ca, odata cu intrarea sa in cursa pentur sefia interimara a Partidului Social Democrat nu ar face altceva decat sa dea un semnal de stabilitate.  „Convingerea mea e ca plin implicarea mea (…) partidul poate fi stabilizat, isi poarte recapata increderea”, a punctat fostul ministru.

Intrebat daca a anuntat-o pe actuala sefa interimara a PSD, respectiv pe Rovana Plumb, despre intentia sa, Dragnea a precizat ca nu a avut o discutie special pe aceasta tema cu pe sefa Consiliului National, ci ca a vrut sa anunte toti colegii, intr-un mod public. „Nu avea sens”, s-a rezumat sa precizeze fostul ministru al Dezvoltarii.

author avatar
Cristina Stefan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger