AcasăPoliticaDragnea, replica pentru Blaga: "pedelistii nu stiu decat sa taie pensiile si...

Dragnea, replica pentru Blaga: „pedelistii nu stiu decat sa taie pensiile si salariile”

Schimb de replici intre doua nume cunoscute de pe scena politica autohtona, pe tema maririi pensiilor alesilor locali, proiect care, in forma revizuita, a primit, recent, unda verde din partea deputatilor juristi, dupa ce intr-o prima faza prevederile legii fusesera  declarate neconstitutionale de catre CCR.

Pornind de la o recenta declaratie a co-presedintelui liberal, despre care se stie ca a condus PDL-ul, inainte de formarea marelui PNL, presedintele social-democratilor a ales sa ii dea o replica pe masura, facand aluzie la promisiunile facute din directia formatiunii celui dintai.

„Vasile Blaga afirma ca sustinerea de catre PSD a initiativei privind marirea pensiilor alesilor locali este un „demers populist”. Este normal sa gandeasca asa: pedelistii nu stiu decat sa taie pensiile si salariile. Pentru ei, orice incercare de crestere a veniturilor oamenilor este populism. PDL, care si-a schimbat numele in PNL, dar are aceeasi politica din timpul guvernarii Boc, promite mereu ca va construi o societate de romani fericiti. Nu maine, bineinteles, ci peste 25-30 de ani”, a raspuns Dragnea afirmatiilor fostului ministru, prin intermediul unui comunicat de presa.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger