AcasăPoliticaDragnea: PSD va avea candidat propriu in cursa pentru Primaria Capitalei. Se...

Dragnea: PSD va avea candidat propriu in cursa pentru Primaria Capitalei. Se cauta un „bun administrator” pentru Bucuresti

Social-democratii isi vor desemna propriul candidat pentru Primaria Municipiului Bucuresti, iar acest lucru a fost anuntat, joi, chiar de catre liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, inainte de inceperea reuniunii in cadrul careia organizatia bucuresteana a formatiunii isi alege liderul.

„Ne asteapta o primavara importanta. PSD-ul isi va desemna un candidat propriu la Primaria Generala a Capitalei. Categoric – un candidat propriu din partea PSD-ului si pentru aceasta este obligatoriu ca organizatia municipiului Bucuresti sa fie foarte bine structurata si foarte bine condusa”, a subliniat Dragnea, fara sa doreasca sa inainteze, deocamdata un nume, rezumandu-se sa spune ca se vor face „analize sociologice foarte serioase” in aceasta privinta.

Anuntul liderului interimar al PSD-ului vine dupa ce zilele trecute, la scurta vreme dupa ce actualul edil al Capitalei fusese retinut de DNA, acelasi Dragnea recunostea ca momentul aduce o „resetare” a luptei pentru Primaria Bucurestilor. Avand in vedere ca pana la alegerile de anul viitor nu mai este atat de mult timp, principala formatiune a coalitiei de guvernamant are, asadar, in plan sa-si aleaga din randurile sale un candidat pentru PMB, iar numele acestuia ar putea fi facut public pana in decembrie, a mai anuntat Dragnea, joi seara.

In conditiile cei mai multi se gandesc la faptul ca sunt destul de slabe sansele ca Sorin Oprescu sa mai intre in lupta pentru un nou mandat in fruntea Capitalei, ramane de vazut pe cine vor sustine social-democratii in lupta pentru fotoliul de primar general al municipiului.

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger