AcasăPoliticaDragnea: PSD-ul nu este un partid care poate fi bagat in cazarma

Dragnea: PSD-ul nu este un partid care poate fi bagat in cazarma

Pe masura ce se vehiculeaza tot mai mult ideea ca Ponta ar urma sa mai ramana cateva zile in Turcia, respectiv si saptamana viitoare, desi se anuntase ca ar fi putut sa revina in tara catre finele saptamanii viitoare, pentru ca inca are nevoie de recuperare medicala dupa operatia suferita la genunchi, incertitudinea din randul social-democratilor pare sa se mai fi estompat.

Mai precis, lucrurile „au inceput sa se stabilizeze”, dupa cum Liviu Dragnea insusi a explicat, sambata, asigurand, totodata, ca social-democratii din teritoriu il asteapta pe Ponta sa revina la Bucuresti si sa isi reia atributiile la Palatul Victoria. „Toti il asteapta sa vina in tara, toti au aceeasi opinie- de a ramane la guvernare , cu Victor Ponta prim-ministru, dar, pe de alta parta, au acceeasi opinie ca si mine (…) nu in orice conditii”, a sustinut coordonatorul de proiecte al social-democratilor.

Precizarile vin in contextul in care, se stie, in sanul Coalitiei de guvernare au aparut primele probleme de optica, in sensul in care UNPR-ul a anuntat deja ca va vota propunerea presedintelui pentru conducerea SIE, respectiv pe Mihai Razvan Ungureanu, in timp ce social-democratii au in plan sa faca exact invers. „PSD-ul nu este un partid care poate fi bagat in cazarma”, a conchis Dragnea, aluzia fiind inteleasa de cunoscatori.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger