AcasăPoliticaDragnea: PSD nu vrea alegeri anticipate/ Partidul va merge la presedinte cu...

Dragnea: PSD nu vrea alegeri anticipate/ Partidul va merge la presedinte cu o propunere de premier

Considerand ca „Victor Ponta a facut un gest de mare demnitate”, prin decizia a de a demisiona de la Palatul Victoria, Liviu Dragnea a mentionat cateva aspecte in privinta pasilor pe care membrii Coalitiei ii vor urma, dupa ce actualul Guvern si-a depus mandatul.

Mai exact, presedintele PSD a explicat, in urma cu foarte scurt timp, de la Parlament, faptul ca se va merge la consultarile de la Cotroceni cu o propunere de premier, despre care nu trebuie neaparat sa fie” din randul social-democratilor, si despre care Dragnea a precizat ca va fi o persoana „care sa-i dea garantia presedintelui ca va avea sustinere in Parlament”.

Fara sa vrea sa dea vreun nume, dar nici sa precizeze daca va fi o varianta de premier tehnocrat, Dragnea a spus doar ca va fi „o propunere care sa tina cont de dinamica din societate”.

Mai mult, Dragnea a lamurit faptul ca actuala Coalitie este stabila, la aceasta ora, si ca, la momentul de fata, are majoritate in Parlament. „Nu agream propunerea PNL de a se oganiza alegeri anticipate pentru ca ar insemna ca incepand de azi, cateva luni de zile, sa fie un guvern instabil”, a lamurit Dragnea, acesta precizand ca PSD-ul doreste sa ramana in continuare la guvernare pentru a duce mai departe proiectele incepute.

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger