AcasăPoliticaDragnea: Presedintele, autorul moral al violentelor de azi noapte

Dragnea: Presedintele, autorul moral al violentelor de azi noapte

La finele sedintei Comitetului Executiv National, la care au participat sefii PSD din tara, Dragnea a acuzat o „campanie de minciuna si dezinformare” – subliniind ca pesedistii au „tot respectivul” la dreptul de opinie si la optiunea lor la a manifesta.

„Si eu daca as fi stat numai la TV in ultimele zile (…) fara sa ma uit peste ceea ce a adoptat Guvernul (..) as fi iesit in strada”, a declarat Dragnea, seful PSD invocand o „masinarie de dezinformare”.

Chiar daca presedintele i-a certat, Dragnea i-a felicitat pe sefa MAI si pe cei de la Jandarmerie, care „au actionat exemplar”, acuzand ca „in opinia noastra a fost autorul moral al violentelor de azi noapte” si ca „poate ca au fost certati sa fie intimidati”.

Dragnea a adaugat ca ar vrea ca adevarul sa iasa la iveala si ca spera ca responsabilii sa faca cercetari. „Nu este adminisbil ca seful statului sa certe niste forte de ordine care aseara au prevenit niste violente gandite si poate si finantate (…) multi au spus ca acei huligani au fost platiti”, a declarat seful PSD.

author avatar
Cristina Stefan
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger