AcasăPoliticaDragnea: Pentru mine, Zgonea nu mai este o prioritate/ nu i-am cerut...

Dragnea: Pentru mine, Zgonea nu mai este o prioritate/ nu i-am cerut sa demisioneze

Sustinand ca la acest moment prioritara pentru partid este pregatirea pentru alegeri, liderul social-democrat a dat sa puna pe locul doi ceea ce s-a dovedit a fi o veritabila tensiune interna, dupa decizia de vineri a instantei.

Liviu Dragnea

Aducand din nou in discutie faptul ca miercuri, la Comitetul Executiv, va fi discutata si aceasta chestiune, Dragnea a lasat sa se inteleaga ca ar vrea sa se discute mai putin despre afirmatiile numarului doi din cadrul structurii de conducere a PSD-ului. „Nu, eu nu i-am cerut lui Valeriu Zgonea sa demisioneze din nicio functie (…) pentru mine, din acest moment, si pentru cea mai mare parte a partidului, Valeriu Zgonea nu mai este o prioritate”, a sustinut presedintele formatiunii social-democrate, in urma cu doar cateva minute, intr-o conferinta de presa. „Acum avem proritate zero pregatirea candidatilor, a campaniei electorale si castigarea alegerilor locale”, a punctat Liviu Dragnea.

Nu in ultimul rand, actualul sef al PSD a reiterat si motivul pentru care a decis sa ramana la carma formatiunii social-democrate, dupa decizia de vineri a Inaltei Curti, respectiv dupa ce magistratii au decis o sentinta definitiva doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul „Referendumul”. „Ziua de vineri putea sa fie ziua in care in PSD ar fi putut incepe lupte interne pentru conducere, care ar fi putut avea efect devastator pentru partid”, a conchis Dragnea.

 

author avatar
Cristina Stefan
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger