AcasăPoliticaDragnea, pana sa inceapa sedinta conducerii PSD: "N-am cerut demisia nimanui!"

Dragnea, pana sa inceapa sedinta conducerii PSD: „N-am cerut demisia nimanui!”

Intrevederea mai-marilor social-democrati, la care participa si prim-ministrul Grindeanu, a inceput, la Parlament.

Insa pana sa ajunga in sala in care se desfasoara, la acest moment, intrunirea conducerii partidului care, in decembrie anul trecut, a castigat alegerile parlamentare, instaland, alaturi de ALDE, actualul Cabinet, condus de Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea a subliniat unele aspecte, lamurind o chestiune indelung vehiculata in ultimele zeci de ore.

Insa nu oricum, ci doar dupa ce jurnalistii i-au adresat o multime de intrebari cu privire la eventualitatea schimbarii premierului. „Eu n-am cerut demisia nimanui, nici premierului, nici vreunui ministru”, a sustinut Liviu Dragnea, din fata salii in care are loc CEx-ul PSD.

Totdata, liderul social-democrat a subliniat ca – pe fondul informatiilor continute de raportul cu concluziile evaluarii ajunse in presa- ca „din pacate nu e vorba de 60% de masuri neindeplinite, ci si de masuri indeplinite partial”.

„Suntem intr-o situatie nu foarte confortabila, dar nu putem lasa ca lucrurile sa evolueze ca si pana acum”, a subliniat liderul social-democrat.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger