AcasăPoliticaDragnea: Ordonanta nu opreste procesul meu/Vrea redeschiderea procesului Referendumului

Dragnea: Ordonanta nu opreste procesul meu/Vrea redeschiderea procesului Referendumului

Printre multele aspecte pe care a considerat ca s-ar impune a fi aduse in atentia opiniei publice, dupa sedinta conducerii PSD, Liviu Dragnea a tinut sa mentioneze ca ordonanta indelung discutata in ultima vreme „nu opreste procesul” sau, aflat pe rolul Instantei Supreme, reamintind ca acuzatiile care i se aduc sunt instigare la abuz in serviciu si fals intelectual.

„Falsul intelectual ramane”, a subliniat seful social-democratilor.

In acelasi timp, Dragnea a anuntat ca a demarat o actiune menita sa duca la redeschiderea procesului Referendumului (in care a primit o condamnare definitiva, cu suspendare-n.r), dar si ca, desi au trecut 10 luni de la anuntarea deciziei definitive a instantei, nici pana azi nu a primit motivarea deciziei, desi legea prevede ca acest pas sa fie facut in 30 de zile.

Totodata, liderul social-democrat a precizat ca depus o plangere impotriva procurorului Papici (cel care a instrumentat dosarul Referendumului-n.r), pe motiv ca ar fi uzurpat calitatile oficiale.

234 afisari

2 COMENTARII

  1. Dragi contestatari ,prin redeschiderea acestui dosar REFERENDUM-ului ,aveti sa vedeti ca DRAGNEA este total nevinovat ,iar daca a fost condamnat ,fara a i se da MOTIVAREA scrisa ,trebuiau condamnati f.multi participanti de marca la Referendum!!!…dar NU se dorea asta din partea unora!!!….veti vedea ca DRAGNEA nu-i penal deloc si acel penal dovedit poate fi JOHANNIS!!!!…de aici ura lui fata de DRAGNEA!!!….un pensionar …care abia asteapta declaratiile fata de DRAGNEA ale domnului PAPICI ,cum a facut dosarul si doamnei LIDIA STANCIU care NU i-a dat posibilitatea cetateanului DRAGNEA de a se apara la CEDO ,unde ,dovada ,fostul primar GUTAU a castigat!!!!…..merg pe ideea lui BASESCU ,ca dosarul lui DRAGNEA este ”cusut cu ata alba!”” si-o spune pionul principal!!….

  2. Sper sa se redeschida acel dosar. Nu e posibil ca in Romania sa fii condamnat (politician fiind) ca ai chemat oamenii la vot. Au fost multe prea multe nedreptati facute. Sper ca Dragnea sa aiba puterea si curajul sa le indrepte pe toate. Dumnezeu sa il ajute!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger