AcasăPoliticaDragnea nu scandeaza pentru Ponta

Dragnea nu scandeaza pentru Ponta

Liviu Dragnea nu pleaca urechea la barfa de pahar. Coordonatorul politic al PSD a declarat ca nu stie sa se fi discutat la nunta lui Valeriu Zgonea despre un miting de sustinere pentru Victor Ponta, recunoscand totodata ca nici nu-i vede rostul.

Victor Ponta ii tine pe social-democrati in suspans

Social-democratii au datoria sa-si sprijine presedintele, considera Liviu Dragnea. Pentru cu nu i-a placut niciodata drama – acesta a fost si motivul pentru care a demisionat din functia de presedinte executiv dupa ce instanta l-a condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul „Referendumul”, Dragnea le-a cerut colegilor sa fie alaturi de Ponta, fara sa faca insa circ pe strazi. Pe langa oportunitatea actiunii, coordonatorul politic al PSD nu stie nici cand ar putea fi organizata aceasta manifestatie, din moment ce Victor Ponta nu da semne ca se grabeste sa se intoarca din Turcia. „Nici vorba de miting. Nu vad de ce ar fi nevoie de asa ceva. Sa facem un miting impotriva cui? Victor Ponta este sustinut, nu trebuie sa iesim in strada sa-i aratam sustinere. Eu am aflat aceasta informatie din presa. Va spun insa ca nu este cazul. PSD nu organizeaza niciun miting de sustinere, chiar il sustine pe Victor Ponta”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea nu vrea ca partidul sa-l apere pe premier in strada

O opinie similara a avut si vicepresedintele PSD Marian Oprisan, acesta afirmand ca este „o prostie” care trebuie ignorata. In ceea ce priveste o posibila demisie a lui Ponta din fruntea Executivului, liderii PSD au precizat ca partidul asteapta clarificari chiar de la premier.

Antonescu: Premierul si-a facut o strategie gresita

In numele prieteniei care i-a legat odata, fostul lider liberal, Crin Antonescu, evita sa vorbeasca despre problemele cu care se confrunta Victor Ponta. Cu toate acestea, liderul PNL este de parere ca „exilul” premierului in Turcia ii face mai mult rau decat bine. „Este evident ca se pune presiune pe Victor Ponta sa isi dea demisia. Si presedintele tarii, si Opozitia i-au cerut-o. Daca domnul Victor Ponta intarzie pe malurile Bosforului sa evite aceasta presiune, cred ca greseste. Premierul Ponta, ca isi da demisia sau nu isi da demisia, trebuie sa faca fata acestei presiuni”, a declarat Crin Antonescu.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger