AcasăPoliticaDragnea nu o da in perversiuni cu Alina Gorghiu

Dragnea nu o da in perversiuni cu Alina Gorghiu

Tanara, tanara, dar perspicace. Alina Gorghiu nu crede neam in cantecul de sirena care razbate dinspre sediul PSD, sefa liberalilor sustinand chiar ca  poate fi vorba de o capcana a liderului social-democrat.

Liviu Dragnea nu raspunde la provocarile co-presedintelui PNL

Apelul la dialog si consens politic lansat de presedintele interimar al PSD a fost primit cu reticienta in tabara liberala. „Constat acum nuanta pe care Liviu Dragnea, in discursul public, o subliniaza — ca a devenit PSD un partid al dialogului. Au si demonstrat acceptand invitatia noastra de a discuta in termeni de prudenta pe Codul fiscal. Am reusit, saptamana aceasta vom vota Codul fiscal in Parlament (…), dar, in acelasi timp, am auzit voci tematoare din randurile sustinatorilor PNL. Sunt multi care spun: aveti grija la Liviu Dragnea, aveti grija la PSD. (…) Are un ton impaciuitor in ultima vreme si poate sa pacaleasca. Suntem extrem de atenti si ii stim pe cei din PSD ce le poate pielea, sunt un partid al non-reformei si sunt adversarii nostri politic”, a declarat Alina Gorghiu. Afirmatia liberalei i-a cam ranit orgoliul lui Liviu Dragnea, social-democratul sustinand ca are cele mai bune intentii atat in ceea ce o priveste pe Gorghiu, cat si in cazul penelistilor.

Alina Gorghiu nu are incredere in semnalele de pace pe care le transmite liderul social-democrat

Ca sa fie si mai convingator, presedintele interimar al PSD s-a oferit sa le intinda inca o data mana liberalilor, in semn de prietenie. „Nu vad foarte bine declaratia Alinei Gorghiu. Eu nu sunt pervers, nu stiu daca a folosit cuvantul asta, sper sa nu-l fi folosit. Am vazut o temere ca stie ce ne poate pielea noua. Eu in continuare stau cu mana intinsa si sper sa nu primesc pietre in cap de la cei cu care chiar vreau sa lucram impreuna”a spus Dragnea, sustinand ca pentru tara ar fi bine ca politicienii sa iasa din aceasta „paradigma a razboiului politic”. „Este mult mai importanta tara si cetatenii romani decat banuielile unora sau altora despre ceilalti. (…) Imi exprim speranta ca vom putea colabora si pe legea salarizarii si pe buget si pe votul prin corespondenta si pe un program national de dezvoltare pe termen lung”, a conchis liderul PSD.

author avatar
Adelina Ionicel
693 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger