AcasăPoliticaDragnea nu-l slabeste pe Zgonea: In ultimele luni mergea foarte des la...

Dragnea nu-l slabeste pe Zgonea: In ultimele luni mergea foarte des la Cotroceni. Orasul e foarte mic si se afla

Noi intepaturi din directia actualului lider al Partidului Social Democrat catre fostul numar 2 in cadrul formatiunii social-democrate. „Valeriu Zgonea este istorie pentru PSD”, a subliniat, seara trecuta, Liviu Dragnea, la un post TV.

De aceasta data, Dragnea a adus in discutie un aspect necunoscut pentru opinia publica, dar stiut, din cate sustine liderul pesedist, in randul partidului din care a facut parte Zgonea, pana cum aproape doua saptamani. Si anume acela ca actualul presedinte al Camerei Deputatilor ar fi batut in cateva randuri calea Cotrocenilor, inca de pe vremea in care facea parte din familia PSD.

Prezent, seara trecuta, la Romania TV, Liviu Dragnea a lasat sa se inteleaga si faptul ca Zgonea ar fi vorbit de rau formatiunea pe care o conduce acesta dintai. „De mult, mult timp, Valeriu Zgonea a actionat impotriva partidului. Din pacate, acest domn mult timp a tot vorbit in diverse locuri despre partid, despre partidul nostru si nu in termeni buni (…). Eu sunt sigur ca a vorbit si de la Cotroceni, pentru ca am inteles ca in ultimele luni mergea foarte des la Cotroceni, cred ca pentru consultari. Stiam si eu si stiau si cativa colegi de-ai nostri. Orasul este foarte mic si se afla, stiti bine ca in Bucuresti este foarte greu sa faci ceva si sa nu se stie”, a dezvaluit Dragnea, la televiziunea amintita.

Va reamintim faptul ca Zgonea a fost exclus din PSD la cateva zile de cand Instanta Suprema a dat sentinta finala in „Dosarul Referendumul”, cel dintai fiind de parere la momentul respectiv ca Dragnea ar fi trebuit sa renunte la sefia partidului, in timp ce restul colegilor sai din fruntea formatiunii i-au dat votul de incredere in vederea ramanerii sale la varful Partidului Social Democrat.

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger