AcasăPoliticaDragnea: Noi nu dam jos premierul nostru. Important e sa-si puna ordine...

Dragnea: Noi nu dam jos premierul nostru. Important e sa-si puna ordine in ganduri

In contextul in care s-a aflat despre intentia liberalilor de a depune o motiune de cenzura impotriva sefului Executivului, Liviu Dragnea a insistat, sambata, ca Victor Ponta este sustinut in continuare pentru functia de premier, dar si ca pentru PSD e important sa ramana la guvernare.

In conditiile in care, dupa ce s-a anuntat faptul ca liberalii depun o motiune de cenzura la adresa premierului, odata ce Victor Ponta a fost trimis in judecata, iar copresedintele PNL, Alina Gorghiu, l-a invitat pe el si pe Gabriel Oprea „sa treaca de partea binelui public” si sa aiba in vedere acest demers, Dragnea a exclus categoric o astfel de varianta. „Nu poate fi o solicitare serioasa. Noi nu dam jos premierul nostru prin votarea unei motiuni de cenzura depusa de opozitie”, a declarat liderul interimar al social-democratilor, citat de romaniatv.net, Dragnea subliniind totodata, ca si premierul are un cuvant de spus in aceasta chestiune.

In acest sens, intrebat daca a mai discutat cu Victor Ponta, Liviu Dragnea s-a rezumat sa spuna ca, in opinia sa, „important e sa-si puna ordine in ganduri si sa aiba capacitatea sa treaca peste aceste momente foarte grele”.

Reamintim ca, dupa ce liberalii au anuntat, la Poiana Brasov, in cadrul Ligii Alesilor Locali ai PNL, ca planuiesc sa depuna o astfel de motiune impotriva lui Victor Ponta, copresedintele liberalilor s-a adresat si liderului PSD, dar si celui al UNPR, ambele formatiuni de baza in Coalitia de guvernare. „Le oferim, astfel, ocazia domnilor Gabriel Oprea si Liviu Dragnea, liderii principalelor partide din coalitia de guvernare, sa treaca de partea binelui public printr-un gest concret, in Parlament”, spunea, deunazi, Gorghiu.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger