AcasăPoliticaDragnea, nemultumit de viteza Guvernului

Dragnea, nemultumit de viteza Guvernului

Seful PSD nu s-a sfiit sa lase pe toata lumea sa inteleaga ca vrea ca Executivul condus de Grindeanu sa accelereze mai mult, cand vine vorba de aplicat ideile prevazute in respectivul programul de guvernare.

Concret, Dragnea crede ca la momentul de fata Guvernul functioneaza la „viteza treia”, dar el ar vrea sa ajunga la viteza a patra. Si aminteste ca exista asteptari. „Sigur ca exista asteptari mari si din partea mea si a dlui Tariceanu, si in general a coalitiei politice care sustine Guvernul. Rezultatele sunt bune, fata de pana acum si sunt intarzieri in anumite domenii. O sa vedem in perioada urmatoare (…) facem o analiza foarte riguroasa a fiecarei masuri care a fost implementata sau care n-a fost implementata (…) pentru ca efectele pot apare (!) mai tarziu (…) in functie de asta vom decide”, a punctat liderul social-democratm, seara trecuta, la RTV.

Nu in ultimul rand, Dragnea a spus ca „evita sa comenteze declaratiile premierului”, dar i-a dat de inteles ca ar face bine sa asculte unele sfaturi. „Orice semnal de alarma (…) trebuie tratat cu foarte mare responsabilitate si foarte mult respect”, a subliniat seful PSD.

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger