AcasăPoliticaDragnea neaga ca ar fi discutat cu Basescu, dupa receptia de la...

Dragnea neaga ca ar fi discutat cu Basescu, dupa receptia de la Cotroceni: N-avem ce confidente sa avem!

Simplul fapt ca Traian Basescu si Liviu Dragnea au iesit pe aceeasi usa, seara trecuta, dupa receptia oferita de presedintele in exercitiu, la Palatul Cotroceni, nu inseamna ca ar fi existat o discutie particulara intre cei doi, da de inteles vicepremierul social-democrat.

In contextul in care au aparut tot soiul de zvonuri, dupa ce Basescu si Dragnea au facut, intr-o prima faza o fotografie, iar apoi au parasit impreuna sala in care a avut loc ceremonia, vicepremierul a precizat ca a mers la Cotroceni in calitate de reprezentant al Executivului si ca a stat aproximativ o ora la evenimentul de seara trecuta, organizat cu ocazia Zilei Nationale. Dar ca, asa cum a venit, a si plecat – insotit de social-democratul Vasile Dancu, si nici vorba sa fi mai vorbit cu Traian Basescu, la plecarea de la eveniment. „Am iesit pe aceeasi usa, nu ca ne-a retras impreuna. Dumnealui a luat-o la lift, eu am iesit afara, la masina si am plecat. Nu eram decat noi, erau mai multi oameni in salon. M-am dus acolo din partea Guvernului. Recunosc: am nimerit intr-o multime uriasa de basisti”, a declarat, zambind, Liviu Dragnea.

De altfel, presedintele executiv al PSD a si incheiat discutiile pe acest subiect in aceeasi nota amuzanta. „Am vrut sa ma asigur ca pana la urma domnul Traian Basescu o sa plece. Nu am avut confidente. N-avem ce confidente sa avem„, a concluzionat social-demoocratul.

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger