AcasăPoliticaDragnea, mesaj pentru Iohannis, aflat dincolo de Ocean: ii transmit succes

Dragnea, mesaj pentru Iohannis, aflat dincolo de Ocean: ii transmit succes

Liderul PSD vrea sa profite si el de simpatia de care se bucura Codrin Stefanescu in ochii social-democratilor

Pe langa discutiile despre evaluarea activitatii guvernului si despre deciziile ce urmeaza sa fie luate dupa aceasta procedura, seful PSD-ului a pus accent si pe vizita pe care o face, la momentul de fata, presedintele, in Statele Unite.

Astfel ca, inainte cu doar cateva ore ca liderul de la Cotroceni sa fie primit la Casa Alba si sa aiba discutii cu Donald Trump, Dragnea i-a transmis un mesaj public lui Klaus Iohannis. „In primul rand, ii transmit succes in SUA, ca este important (…) pentru tara (…) sa aiba o vizita de succes”, spunand, totodata, ca asteapta sa afle ce anume va anunta presedintele, la finele acestor discutii. „Daca presedintele isi va lua angajamente, e bine sa stim si noi”, a mai punctat al treilea om in stat.

In momentul in care a fost intrebat daca e de parere ca aceasta vizita constituie o reusita vizita, in contextul in care intrevederea primului om in statul roman, de la Casa Alba, se va incheia cu declaratii comune Iohannis-Trump, Liviu Dragnea a rapuns: „orice vizita a unui oficial roman intr-o tara importanta, orice intalnire cu lideri politici importanti, teoretic, este lucru bun. Este important cata substanta au aceste intalniri si ce se intampla dupa. Din punctul meu de vedere este un lucru bun”.

author avatar
Cristina Stefan
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger