AcasăPoliticaDragnea: Ma astept sa fiu audiat de doamna Kovesi pentru orice se...

Dragnea: Ma astept sa fiu audiat de doamna Kovesi pentru orice se intampla. Si daca ploua!

Liviu Dragnea aşteaptă de la Carmen Dan o nominalizare "cu origini sănătoase" la şefia DGPI

Liderul social-demorat a reiterat ca nu ar avea nicio legatura cu Tel Drum, iar in momentul in care a fost intrebat daca se asteapta sa fie audiat in dosarul referitor la aceasta firma a dat un raspuns cat se poate de categoric.

„Eu inteleg ca am legatura cu tot ce se intampla in romania, si nu numai in Teleorman, in general (…) Ma astept sa fiu audiat de doamna Kovesi, pentru orice se intampla in tara asta, si daca ploua. Nu cred ca mai e un secret pentru cineva ca sunt tinta acestei doamne de foarte mult timp. N-am nicio legatura cu Tel Drum-ul. Despre Tel Drum se vorbeste de 12 ani si nu cred ca mai e cineva copil, care sa creada ca anchetele care au aparut pe diverse site-uri au fost ca rezultat al cercetarii acelor site-uri”, a sustinut Liviu Dragnea, de la Parlament.

foto: Facebook

317 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa nu te lasi influentat de carcotasi si sa urmezi planul de a construi un mic stadion la Alexandria.Cand s-a construit stadionul national au fost furate,pardon,investite vreo 259 milioane de euro,sau mai mult?,bani cu care se puteau construi doua stadioane de aceeasi marime,sau trei?,dar nu in aceasta colonie ci in China,unde banii nu se fura pentru ca exista suficiente gloante de argint.INSTTUTIA ASA ZIS DE ANTICORUPTIE DE CE NU A INTRAT SA CERCETEZE,MACAR IN REM,SITUATIA FINANCIARA DE LA ACRUALUL STADION NATIONAL,OARE NU A PRIMIT INCA ORDIN DE LA SSTAPANII COLONIEI?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger