AcasăPoliticaDragnea lasa usa deschisa discutiilor cu progresistii

Dragnea lasa usa deschisa discutiilor cu progresistii

Cum drumul a ramas liber, avand in vedere ca orice proiect de alianta PNL-UNPR inaintea alegerilor din toamna a picat, ambele formatiuni alegand sa mearga separat in aceasta cursa electorala, din directia PSD a aparut un semnal cat se poate de clar favorabil reluarii discutiilor in privinta unei colaborari parlamentare.

Un anunt in acest sens a venit chiar din partea liderului social-democrat. Care, aflat marti la Parlament, a dezvaluit ca a avut luni seara o discutie cu reprezentantii formatiuneii infiintate de Oprea si conduse actualmente de Valeriu Steriu. „Mi-au transmis ca decizia lor este sa mearga singuri in alegerile parlamentare. Ramanem in continuare foarte buni colaboratori, dar, daca aceasta este decizia politica, noi le-am dorit foarte mult succes. (…) La despartire eu le-am transmis partenerilor din UNPR ca noi suntem tot acolo si oricand vor sa reluam discutiile suntem deschisi”, a mentionat Liviu Dragnea, citat de antena3.ro.

Anuntul presedintelui PSD vine la doar o zi de cand Alina Gorghiu anunta, dupa sedinta BPN-ului liberalilor, faptul ca PNL-ul a decis sa mearga singur la viitoarele alegeri. Ceea ce a lamurit pentru toata lumea faptul ca nu va mai fi o alianta cu UNPR-ul inaintea scrutinul din toamna, nemaivorbind de vreo fuziune, cu s-a vehiculat in spatiul public.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger