AcasăPoliticaDragnea, la Instanta Suprema: Nu au fost chemati liderii PSD ca sa...

Dragnea, la Instanta Suprema: Nu au fost chemati liderii PSD ca sa faca un lant uman

In ziua in care la audieri, la Inalta Curte de Casatie, a venit si Victor Ponta, prezenta premierului in fata Instantei, in dosarul in care se fac cercetari in privinta referendumului din 2012, privind suspendarea lui Traian Basescu, seful statului de la acea vreme, fiind solicitata, in calitate de martor, de catre avocatul lui Dragnea, acesta din urma a facut o serie de precizari.

Aflat el insusi, miercuri, la Instanta Suprema, unde s-a judecat un nou termen in dosarul „Referendumul”, fostul vicepremier social-democrat a tinut sa precizeze ca prin prezenta la audieri a unor nume cunoscute din acest partid nu s-a pus problema formatii unui eventual „lant uman” in jurul unei persoane, ci ca pesedistii au fost chemati in fata Instantei in calitate de cetateni, care pot oferi informatii in cauza aflata in cercetare, in calitate de martori. „Nu au fost aici chemati liderii PSD ca sa faca vreun lant uman. Au fost chemati niste cetateni romani, in Instanta, ca martori”, a insistat Dragnea.

Mai mult, fostul ministru de Interne a tinut sa excluda si ipoteza unei asa-zise solidaritati. „Nu e vorba de solidaritate. (…) Fiecare ajunge in fata instantei si cu mana pe Biblie spune adevarul”, a afirmat social-democratul.

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger