AcasăPoliticaDragnea, la aceeasi masa cu Trump. Mesajul transmis liderului ales al Statelor...

Dragnea, la aceeasi masa cu Trump. Mesajul transmis liderului ales al Statelor Unite (FOTO)

Din cate se poate observa din fotografie, la cine respectiva au fost mai putin de 20 de persoane

Cu doar cateva zeci de ore inainte sa aiba loc ceremonia de investire, la finele careia Donald Trump va deveni, oficial, cel de-al 45-lea conducator al Statelor Unite, presedintele Camerei Deputatilor a participat, alaturi de liderul ales al americanilor, la o cina festiva ce a avut loc la Washington.

Din cate se poate observa din fotografie, la cine respectiva au fost mai putin de 20 de persoane

Nu singur, ci alaturi de recent numitul sef al Guvernului, Sorin Grindeanu, invitat la randul sau sa participe, asemeni liderului social-democrat, la ceremonialul ce tine de investirea lui Donald Trump in fruntea uneia dintre cele mai mari puteri a lumii.

Din cate noteaza Dragnea pe pagina sa de Facebook, cei doi au avut un scurt dialog, ”un dialog cald si deschis”, cum l-a caraterizat seful PSD, prilej cu care al treilea om in stat spune ca i-a ”transmis presedintelui dorinta noastra de a duce parteneriatul strategic dintre #Romania si #SUA la un alt nivel”. Replica liderului ales de la Washington a fost urmatoarea: ”Presedintele Donald Trump mi-a raspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!””.

Reamintim ca Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au fost invitati la ceremonia de investire a presedintelui Donald Trump de catre vicepresedintele comitetului de investire Elliott Broidy, oficialii romani aflandu-se printre putinii oaspeti care n-au fost nevoiti sa plateasca celebra taxa de apropiere de presedintele ales al SUA. Asa cum se poate observa si din invitatia primita de Dragnea si Grindeanu, publicata mai jos, nu rezulta obligativitatea achitarii vreunei sume de bani pentru prezenta langa Trump. Costurile deplasarii in America sunt suportate de PSD.

Va amintim ca, in cateva ore, Donald Trump va fi investit oficial in noua – si importanta – functie pe care a obtinut-o la alegerile de la finele anului trecut, urmand sa preia fraiele Statelor Unite ale Americii.

sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea

1.272 afisari

2 COMENTARII

  1. Din 1990 nu am mai votat cu psd,nici pe 11 decembrie,insa recunosc ca nu ma asteptam ca actualul presedinte sa ma impresioneze prin capacitatea de a conduce si a oferi cateva masuri de imbunatatire a traiului celor cu venituri modeste,dar fiind socialist nu m-a surprins total.Sper sa-si indeplineasca,daca vor fi lasati de mercenarii din slujba puterilor externe,toate masurile trecute in programul comun cu alde-cu care am votat.

  2. E mnai mult decat nasterea lui Hristos, chiar dincolo de miracolul Creatiei! Va dati seama, Dragnea de la Teleorman a dat mana cu Trump. E un adevarat miracol, un Eden absolut. Ca pana mai ieri ii injuram (sau ii injurau) pe americani si pe vest-europeni, nici nu se mai pune. Dragnea a dat mana cu Truump. Si fara bani. Cel putin asa ne asigura cei de la fituica aceasta, de parca Liviu le-ar face confidente inainte de culcare. Ma rog, daca nea Nelu Iliescu a cinstit masa cu 4 000 000 de dolari, la o vizita oarecum similara, acum nici nu mai conteaza cat si ce. Salariul minim pe economie ne permite la fiecare, dupa chef, sa mergem sa strangem mana lui Traump. Sigur, fara bani.
    Dar, totusi, nu s-au realiniat planetele, nu s-a inventat mersul de la o stea la alta, nu am descoperit masina timpului, nu s-a intamplat nimic extraordinar. Atunci de unde extazul acesta, dus la paroxism, ca un roman a atins degetele cuiva? Suntem nebuni cu totii, sau doar niste ziaristi incapabili sa isi priceapa meseria? Da, Trump a dat mana cu Dragnea. Ei, si? Se retrag rusii din Transnistria? Se reface Romania Mare? Primim tezaurul inapoi? Ploua cu vize?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger