AcasăPoliticaDragnea: Ivan este un pusti obraznic. Reactia europarlamentarului social-democrat!

Dragnea: Ivan este un pusti obraznic. Reactia europarlamentarului social-democrat!

Noi tensiuni in randul social-democratilor. Dupa ce Dragnea l-a catalogat pe Catalin Ivan un „pusti obraznic”, iar Rovana Plumb a cerut sanctionarea acestuia din urma in cadrul Comitetului National Executiv al PSD, invocandu-se anumite „jigniri” aduse de catre europarlamentarul social-democrat unor colege de partid, Ivan si-a spus punctul de vedere.

Catalin Ivan a reactionat, declarandu-se mirat de intreaga situatie creata in jurul afirmatiilor sale, pe care nu le considera nici pe departe a fi jigniri”. „Sunt uimit, pentru ca nu stiu unde sunt jignirile”, considera europarlamentarul, citat de b1.ro.

In schimb, afirmatiile lui Dragnea pot fi considerate jigniri, e de parere PSD-istul vizat de mustruluiala vicepremierului, amintind de faptul ca nu parea atat de imatur in momente esentiale pentru partidul din care face parte.  „<Pusti obraznic>  e o jignire. Vreau sa-l intreb pe Liviu Dragnea daca am fost pusti si in 2012 cand am luat apararea celor 7,4 milioane de romani care au votat la referendum in plenul Parlamentului European in fata doamnei Viviane Reading?  Sau acum, cand am negociat toate functiile importante si PSD are o influenta in PE si datorita priceperii si muncii mele si a relatiilor personale pe care le am in PE?”, s-a intrebat Ivan, citat de aceeasi sursa.

Intr-o prima faza, Dragnea i-a aplicat o eticheta deloc magulitoare mai tanarului social-democrat. „Catalin Ivan este un pusti obraznic, cu cheita intoarsa de Vanghelie, care, din pacate, nu a reusit sa inteleaga ce a inceput in PSD. In PSD a inceput un proiect de reforma profunda, care va face din acest partid cel mai modern partid din Romania (…) Faptul ca si-a permis sa atace colege de-ale noastre a facut ceva inacceptabil, a opinat Dragnea.

Afirmatiile presedintelui executiv al PSD vin in contextul in care Rovana Plumb, sefa organizatiei de femei a PSD, ceruse, sambata, sanctionarea social-democratului in cauza, invocand „atacurile” aduse de Ivan Gabrielei Firea si Vioricai Dancila, eurodeputatul care ar putea fi inlocuitorul celui dintai la sefia grupului social-democratilor din Parlamentul European, in cadrul ueni emisiuni televizate.

author avatar
eNational
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger