AcasăPoliticaDragnea, ironic la adresa lui Zgonea: Cu Zorro nu te joci!

Dragnea, ironic la adresa lui Zgonea: Cu Zorro nu te joci!

Actualul sef al PSD n-a putut trece peste imaginea pe care fostul numar doi in randul formatiunii social-democrate a ales sa o posteze pe o retea de socializare, astfel ca l-a ironizat pe Zgonea.

„A fost Mihai Viteazul, acum a evoluat la Zorro, trecand prin antilope, se pare ca el a fost tot timpul intr-un bal mascat si n-am stiut noi. (…) Totusi, cu Zorro nu te joci”, a punctat, zambind, Dragnea, fara sa uite sa aminteasca faptul ca pana mai ieri presedintele Camerei se declara nici mai mult, nici mai putin decat coleg cu domnitorul amintit.

(sursa foto: captura Facebook/Zgonea)

In timp ce pesedistii se gandesc pe cine anume sa propuna ca succesorul al sau la sefia Camerei, fostul presedinte executiv al PSD pare decis sa faca haz de necaz, la cateva zile de cand a fost exclus din partidul condus de Dragnea, astfel ca a postat pe contul sau de Facebook o fotografie , insotita de un mesaj explicativ.

„Cel mai mult m-a distrat poza de mai jos, primita azi de la un prieten. E important sa facem in viata ce consideram necesar pentru victoria binelui, deci…. reforma rezista!”, a scris Zgonea pe reteaua de socializare amintita.

author avatar
Cristina Stefan
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger