AcasăPoliticaDragnea, inaintea CEx al PSD: Nimeni din partid nu vrea iesirea de...

Dragnea, inaintea CEx al PSD: Nimeni din partid nu vrea iesirea de la guvernare

In aceasta prima zi a saptamanii, mai-marii PSD-ului au de luat cateva decizii importante in privinta ramanerii sau nu la guvernare, dar si la varianta de a-l sustine in continuare – sau nu- pe Victor Ponta in postura de premier. Totodata, in cursul acestei zile ar putea avea loc si o intalnire a Coalitiei.

Drept urmare, miza sedintei ComitetuluI Executiv – care a inceput deja, in jurul pranzului- la Palatul Parlamentului este una mare. La intrunire a fost prezent si Victor Ponta, primul-ministru a carui soarta la Palatul Victoria se asteapta sa se decida in cursul acestei zile.

Inainte sa inceapa sedinta, Dragnea a dat de inteles ca social-democartii nu isi pun problema ca PSD-ul sa iasa de la guvernare. „Cred ca se vor face calcule pentru ramanerea partidului la guvernate. Nimeni din partid nu vrea iesirea de la guvernare. Deci vom face calcule pentru ramanerea la guvernare”, a precizat liderul interimar al Partidului Social Democrat.

Nu in ultimul rand, cu referire la motiunea de cenzura pe care liberalii au anuntat ca o vor depune, in cursul acestei zile, odata ce Ponta a fost trimis in judecata, Liviu Dragnea s-a rezumat sa califice demersul drept unul „democratic, constitutional” al Opozitiei.

Insa liderul interimar al PSD a exclus categoric varianta ca social-democratii sa si sustina aceasta mototiune. „Cred ca ei nu se asteapta ca PSD-ul sa voteze sa isi dea jos propriul Guvern. Nu putem face asta”, a conchis Dragnea.

author avatar
Cristina Stefan
74 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger