AcasăPoliticaDragnea il da afara pe Oprea din sufrageria PSD

Dragnea il da afara pe Oprea din sufrageria PSD

Dupa ce a marturisit ca in PSD se simte ca la el acasa, Gabriel Oprea s-a instalat comod in partidul lui Victor Ponta si a inceput sa dea ordine.  Deranjat de lipsa de maniere a musafirului nepoftit, social-democratul Liviu Dragnea a decis sa-i arate usa liderului UNPR.

Liviu Dragnea le cere colegilor sa nu plece urechea la declaratiile liderului UNPR

Jocul la ofsaid al lui Gabriel Oprea i-a bagat in vrie pe social-democrati, dar nu l-a impresionat si pe Liviu Dragnea. Ca sa calmeze spiritele in partid,  fostul presedinte executiv a iesit cu un contraatac, explicandu-i liderului UNPR ca PSD-ul nu cedeaza la santaj.  „Principalul motiv pentru care am plecat impreuna cu domnul Dolineaschi prin organizatiile judetene reprezinta dorinta presedintelui Victor Ponta si a mea si a noastra de a vedea exact care este starea in organizatiile judetene ale PSD-ului (…). Pe de alta parte,  dorim sa le spunem colegilor nostri ca PSD nu e un partid captiv care se poate preda cuiva sau care sa fie speriat de eventuale declaratii la televizor si nici un partid care sa fie captiv intr-o guvernare pe care o conduce”, a afirmat Liviu Dragnea. In context, acesta i-a atras voalat atentia lui Gabriel Oprea ca ar fi bine sa se gandeasca de doua ori inainte sa mai faca declaratii care pot fi interpretate ca o amenintare.

Gabriel Oprea si-a facut multi dusmani in PSD

„Nu este usor sa-i ceri unui partid ca PSD sau sa aiba impresia PSD ca e un partid care poate fi santajat. Au fost reactii foarte diferite si a fost si acesta un subiect de discutii, ca sa calmam colegii, sa le spunem ca nu sunt bune. Dar genul acesta de declaratii pot produce tot felul de neintelegeri. Din acest motiv putem spune ca nu putem fi captivi. Putem fi parteneri, dar nu putem fi captivi”, a mai precizat Dragnea.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.697 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger