AcasăPoliticaDragnea ii da replica lui Ponta in cazul atacului cu barca USL:...

Dragnea ii da replica lui Ponta in cazul atacului cu barca USL: nu este in masura sa vorbeasca

Desi n-a vrut sa comenteze in niciun fel recenta replica a lui Victor Ponta, pe fondul recentei „aventuri pescaresti” din Delta -un mesaj prin care fostul sef al PSD-ului il ataca fara dubiu pe actualul lider social-democrat -Liviu Dragnea nu s-a putut abtine, totusi, si a facut o trimitere la afirmatiile fostului premier.

„Cred ca nu este in masura sa vorbeasca cine si de ce a iesit din barca”, a punctat liderul PartiduluI Social Democrat, in urma cu scurta vreme, de la Parlament, in chip de reactie la cald la constatarile lui Ponta, fata de un episod petrecut in septembrie 2012, tot in Delta, dar si la sfatul adresat lui Grindeanu, de a fi precaut cand urca intr-o barca cu actualul sef al PSD-ului. „Ieri (duminica-n.r)  am vazut fotografii cu Premierul Grindeanu stand in picioare in barca alaturi de „camaradul si prietenul” Liviu / sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el – istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului”, a notat Ponta pe Facebook, dupa ce in prima faza adusese in discutie o intrevedere de la Murighiol, la care participase, alaturi de Dragnea, Oprea, Crin Antonescu si Daniel Constantin.

„Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o stiti : intai a sarit in apa Crin, dupa aceea am fost eu „impins” mai discret, apoi a urmat aruncarea brutala peste bord a lui Gabi si acum ejectarea cu tot cu bancuta a lui Daniel ! Trista poveste – important e ca in barca a ramas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toti ? / cel pentru care ne asumam si proclamam toti atunci „solidaritatea” !!!”, a sustinut aclasi Ponta.

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger