AcasăPoliticaDragnea explica amanarea in cazul Legii salarizarii: Proiectul a fost gata de...

Dragnea explica amanarea in cazul Legii salarizarii: Proiectul a fost gata de joi

La scurta vreme dupa ce s-a aflat ca se ia in calcul o amanare, cu o saptamana, a depunerii proiectului legii salarizarii unitare, Liviu Dragnea a adus in discutie mai multe motive pentru care s-a ajuns la aceasta decizie.

„Cred ca s-au completat aproape senaturile din partea colegilor din Parlament, dar am decis sa mai stea o perioada, suntem in Saptamana Mare, urmeaza Sarbatorile de Paste”, a mentionat, in urma cu doar cateva minute, Liviu Dragnea, inainte de a se adresa colegilor politicieni, cerandu-le sa faca eventuale propuneri sau sa formuleze intrebari, in acest sens proiectul urmand sa fie trimis si celorlalte grupuri parlamentare, inainte ca legea sa fie depusa oficial la Parlament.

Seful PSD a anuntat s-a consultat cu Olguta Vasilescu, in cursul acestei zile. „O saptamana, 10 zile in plus nu strica nimic, ba dimpotriva (…) e mai bine sa stea la dospit”, a conchis Dragnea.

Oficialul pesedist a negat speculatiile cum ca amanarea s-ar fi decis pentru ca legea nu ar fi gata. „Proiectul a fost gata de joi, atunci am facut cateva corecturi de fond, astazi el a fost pregatit, a fost pus pe site (pagina oficiala a PSD-ului-n.r), deci este oficial”, a tinut sa sublinieze liderul social-democrat. „Vreau sa fie toata legea amanata, avem si noi aceasta mica pretentie”, a conchis Dragnea.

author avatar
Cristina Stefan
449 afisari

2 COMENTARII

  1. UN ȚĂRAN PROST ȘI INFATUAT!
    Ce legătură are SULA cu PREFECTURA?
    Adu aminte publicului cu ce tip de mașină se plimbă fie-tu și ce afaceri ai prin Brazilia!
    Te împiedici de Săptămâna Mare?
    Dar tu te poți numi ”credincios”, când pupi Zidul Plângerii cu kippa pe cap, slujind la doi domni?!
    Vrei să-ți MAI ZIC?
    NU ȚI-E RUȘINE?
    PENALULE!

  2. Bai nene,la ce haos este in societate cu SALARIZAREA asta ,se merita sa mai stea o saptamana ,sa fie dezbatuta si mai mult de sindicate !!!…..dar sa fie VOTATA in Parlament!!!….nu se poate ,ca o femeie de servici dintr-un minister sa ia mai mult decat un MUNCITOR CALIFICAT a carui munca contribuie la cresterea PIB-ului tarii!!…..nu ?….n-o fi cea mai buna lege ,dar este bine ca se face ordine!!…pe viitor se mai poate ajusta!….este bine ca se cauta ca DOCTORII sa NU mai plece din tara ,ca avem mare nevoie de ei!!….vad ca la unele sindicate NU le convine …mofturi !….uita ca NU SUFLA nimic in fata tehnocratilor sau a lui BASESCU!!!….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger