AcasăPoliticaDragnea: "Este un caz special". Situatia lui Ponta, transata saptamana viitoare

Dragnea: „Este un caz special”. Situatia lui Ponta, transata saptamana viitoare

Avand in vedere ca planurile lui Ponta de a candida la parlamentarele din decembrie ar putea fi zadarnicite de plasarea lui sub control judiciar, conducerea PSD urmeaza sa stabilieasca exact cum stau lucrurile in aceasta situatie. Insa acest lucru nu se va intampla mai devreme de saptamana viitoare.

Cand, in cadrul Comitetului Executiv National, ce se va reuni in intervalul 15-16 septembrie, lideri ai social-democratilor din Capitala si din tara vor analiza toate aspectele ce tin de noul context in care se gaseste fostul premier si, totodata, fostul lider PSD, plasat timp de 60 de zile sub control judiciar de catre procurorii DNA, care il suspecteaza intr-un nou dosar de coruptie, in care este cercetat si un alt deputat, Sebastian Ghita, fost social democrat, actualmente membru PRU.

In acest sens, Dragnea i-a luat si miercuri apararea lui Ponta, in conditiile in care facuse acest lucru si deunazi, dupa ce Ponta a fost audiat la DNA Ploiesti. Mai precis, actualul sef al PSD a sustinut ca Ponta nu avea cum sa-l puna pe Sebastian Ghita pe acea lista, avand in vedere ca sunt anumiti pasi procedurali de parcurs, la nivel intern, semn ca decizia nu ii apartinea doar celui dintai. „Victor Ponta nu-l putea pune pe Sebastian Ghita pe liste, el personal”, a subliniat Dragnea, adaugand, in sustinerea analizarii situatiei actualului deputat de Gorj, „ca totusi Victor Ponta este un caz special, din punctul meu de vedere”.

author avatar
Cristina Stefan
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger