AcasăPoliticaDragnea e cat se poate de hotarat: Astazi demisia mea va deveni...

Dragnea e cat se poate de hotarat: Astazi demisia mea va deveni efectiva

Actualul numar doi in structura de conducere a PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri in jurul pranzului, ca incepand cu aceasta zi, hotararea sa de a parasi fotoliul de presedinte executiv al PSD va deveni efectiva, pentru ca o va oficializa la partid.

„Astazi, demisia mea va deveni efectiva si va fi inregistrata la partid”, a punctat Dragnea, afirmand ca l-a informat despre intentia sa pe liderul PSD.

Amintind ca, desi nu se considera deloc vinovat, dar ca respecta decizia data, in prima instanta, de catre Curtea Suprema, Dragnea a precizat ca, odata ce a fost condamnat, in conditiile in care nu e vorba despre o decizie definitiva, nu considera ca mai poate avea functia executiva de conducere in cadrul formatiunii social-democrate. „Ma simt total nevinovat. Cu toate acestea, este o sentinta a unei instante din Romania ,pe care eu o respect (…) Nu cred ca e in regula ca eu sa fiu presedinte executiv cu aceasta condamnare”, a conchis fostul ministru al Dezvoltarii.

Va remaintim ca, vineri, dupa ce a aflat decizia Curtii Supreme, Dragnea si-a anuntat demisia din Guvern, respectiv de la sefia Ministeurlui dezvoltarii, dar si intentia de a parasi postul de conducere din cadrul PSD. Luni, cand ar fi trebuit sa ia act de aceasta decizie, social-democratii au anuntat, dupa intrevederea avuta, ca in cadrul Comitetului Executiv al PSD-ului, care ar fi trebuie sa se intruneasca azi – insa a fost amanat, ca urmare a depunerii juramantului noului ministru al Dezvoltarii  – ar fi trebuit sa se ia o hotarare in privinta anuntului facut de catre Liviu Dragnea, in conditiile in care Ponta insusi a anuntat ca au fost multe voci care nu au fost de acord cu demisia celui dintai.

author avatar
Cristina Stefan
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger