AcasăPoliticaDragnea, dupa sedinta PSD: Mandatul meu a fost depus. Toti colegii au...

Dragnea, dupa sedinta PSD: Mandatul meu a fost depus. Toti colegii au respins aceasta idee

La iesirea din sediul SPD, luni la pranz, la incheierea intrunirii mai-marilor social-democrati, din prima zi a acestei saptamani, Liviu Dragnea a prezentat cateva concluzii ale sedintei in care s-a discutat decizia sa de a demisiona de la sefia partidului.

Astfel, presedintele executiv demisionar al social-democratilor a anuntat ca isi mentine decizia anuntata vineri, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat verdictul dat in prima instanta in cazul sau, in dosaurl referendumul”, respectiv de condamnare la un an de inchisoare cu suspendare, ca si-a depus mandatul, in sedinta de luni, aspecte pe care, de asemenea, il anuntase la finele saptamanii trecute, dar ca ai sai colegi nu au fost de acord cu hotararea sa. „Mandatul meu a fost depus pe masa Biroului Permanent National. Absolut toti colegii au respins aceasta idee si au decis (…) sa duca aceasta discutie la Comitetul Executiv National, miercuri„, a lamurit Dragnea, intarind, practic, cele anuntate anterior de catre presedintele PSD, Victor Ponta.

Cat priveste atitudinea colegilor sai social-democrat, aceea de a nu sustine varianta ca Liviu Dragnea sa se retraga din postura de conducere detinuta in Partidul Social Democrat, ca urmare a deciziei instantei, cel din urma a marturisit ca sustinerea membrilor PSD il ajuta foarte mult, la capitolul moral. „Este o atitudine care ma bucura, in tot necazul asta, (…) pentru ca dupa 15 ani de munca pentru acest partid sa vezi ca ai atata sustinere este important, este o hrana nepatrimoniala importanta”, a marturisit fostul ministru al Dezvoltarii.

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger