AcasăPoliticaDragnea, dupa anuntul lui Dan Diaconescu: Daca-i vorba de o alianta antiBasescu,...

Dragnea, dupa anuntul lui Dan Diaconescu: Daca-i vorba de o alianta antiBasescu, ne asezam la masa si stabilim

Secretarul general al social- democratilor, Liviu Dragnea, lasa sa se inteleaga ca partidul sau ar fi gata sa faca o alianta, cata vreme e vorba de una antiBasescu.

Liviu Dragnea

Declaratia sa vine la scurta vreme dupa ce Dan Diaconescu le cerea, intr-o conferinta de presa, liderilor de partide sa i se alature cat mai repede intr-un demers de acest gen. „N-am vazut exact declaratia, dar daca-i vorba de o alianta antiBasescu, sigur, ne asezam la masa si stabilim. (…) Vrem sa facem aceasta alianta pentru a avea majoritate. Au fost niste discutii, dar daca a facut aceasta declaratie, inseamna ca in perioada urmatoare trebuie sa avem o discutie mult mai aplicata”, a sustinut Dragnea.

Luni la amiaza, Dan Diaconescu le-a cerut conducatorilor de partide sa vina alaturi de el intr-o alianta. „Ii rog pe ceilalti oameni care conduc partide, indiferent de orientarea politica, sa vina alaturi de mine, sa ma asculte si sa facem ce i-am mai rugat in anii trecuti, in lunile trecute, sa facem alianta antiBasescu”, a afirmat Diaconescu.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger