AcasăPoliticaDragnea, discutii cu liderul UDMR

Dragnea, discutii cu liderul UDMR

Dragnea va incepe razboiul cu lumea, dar nu-si gaseste mustata de asalt si flaconul cu calmante

Pe masura ce pregatesc textul motiunii de cenzura menite sa-l inlature pe Sorin Grindeanu de la sefia Palatului Victoria – pe fondul retragerii sprijinului politic atat din partea PSD, cat si a ALDE si al refuzului sau de a demisiona, pana la momentul de fata – social-democratii se gandesc si mai departe de atat.

Adica la momentul votului motiunii. In acest sens, seful PSD Liviu Dragnea ar fi discutat deja, in cursul acestei dimineti, cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, din cate anunta Digi 24. Ar fi vorba despre un dialog pe fondul crizei guvernamentale si a apropiatului demers la adresa Guvernului  -ramas fara sprijin politic si fara ministri- cu exceptia celui al Comunicatiilor, care a ales sa nu se ralieze colegilor demisionari.

Cititi si: UMDR, vedeta crizei

Motiunea de cenzura va fi depusa luni, urmand sa fie votata miercuri, din cate a anuntat deunazi Liviu Dragnea.

142 afisari

2 COMENTARII

  1. hai, datii drumul acasa PSD-istii, acasa, nu trebuie sa mai existati,nu mai meritati. Ati inceput sa va bagati PSD-istii in postri, e mai rau ca-n comunism. La ministerul Agriculturii P.Deeaisi baga PSD-istii ii avantajeza la concurs. Da oamenii care sunt pe posturi afara si-ii baga pe PSD-isti,La fel s-a intamplat si cand era Daniel Constantin, haideti ca ne-am saturat, afara pentru totdeuna.Niste oameni care se tradeaza intre ei, nu merita sa mai fie in politica romaneasca numai ne faceti de ras.Nu aveti cum sa indepliniti programul si acum faceti circ, asta este sfarsitul vostru, gata.Ce sa asteptam de la voi, voi care in 2009, v-ati tradat propriul candidat la alegeri, v-ati dus la scatura de Oprea sa-l faceti la voturi si acum iar va bateti joc, s-a dus cursul leului la aproape 5,00 lei si voua nu va pasa, afra idiotilor, eu v-am votat si va bati joc din nou.N-am sa va las pana nu dispareti definitiv

  2. PENTRU SALVAREA RO ESTE NEVOIE URGENT DE ALEGERI ANTICIPATE SI VALIDAREA REFERENDUMULI CU 300 DE PARLAMENTARI CARE NU AU FACUT PARTE DUPA 1989 DIN NICI O ORGANIZATIE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA NUMITA PARTID POLITIC SAU FORMATIUNE POLITICA.
    NUMAI O REVOLTA GENERALA ADEVARATA POATE SCOATE RO DIN GHEARELE CARACATITEI CORUPTIEI CARE A CAPTURAT TARA DUPA 1989.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger