AcasăPoliticaDragnea, despre prezidentiale: Cred ca Ponta va trebui sa candideze. Decizia nu...

Dragnea, despre prezidentiale: Cred ca Ponta va trebui sa candideze. Decizia nu trebuie amanata prea mult

In opinia lui Liviu Dragnea, bazata pe rezultatele sondajelor, Ponta ar trebui sa candideze la prezidentialele din toamna. Social-democratul a insistat, insa, ca actualul premier este singurul care poate lua o decizie in acest sens.

Reiterand ideea ca premierul nu a crezut pana in ultima clipa ca se va ajunge la ruperea USL-ului, din partea caruia ar fi urmat sa candideze, la scrutinul pentru sefia statului, Crin Antonescu, liderul PNL, vicepremierul Liviu Dragnea a precizat, duminica seara, in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV, ca Victor Ponta ar avea cele mai mari sanse, conform sondajelor, sa obtina un scor bun, daca intra in cursa pentru Cotroceni. Dar pana atunci Ponta ar trebui sa se decida in acest sens. „El este cel mai bine plasat, cred ca va trebui sa candideze, dar decizia o va lua Victor Ponta. (…) Nu cred trebuie amanata prea mult decizia”, a mai spus Dragnea.

In urma cu aproape doua saptamani, Alianta USL s-a destramat, dupa ce PNL-ul a iesit de la guvernare. Partidul condus de Crin Antonescu a trecut in opozitie, lasandu-i pe social-democrati in situatia de a gasi un candidat la alegerile pentru sefia statului.

74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger