AcasăPoliticaDragnea, despre Oprea: Cred ca s-a apropiat prea mult de soare

Dragnea, despre Oprea: Cred ca s-a apropiat prea mult de soare

Seful PSD, formatiune alaturi de care UNPR-ul condus de Gabriel Oprea a avut mai multe colaborari in plan politic, are o explicatie pentru situatia in care a ajuns acesta din urma.

Nuantandu-si, intr-o prima faza, lamuririle, utilizand o metafora, Liviu Dragnea a pus apoi punctul pe „i”, sustinand – duminica seara, la Antena 3 – ca, in opinia sa, fostul lider progresist a „sarit mult prea multe trepte” la nivel politic. „Cred ca Gabriel Oprea un om serios, de altfel, si un om de cuvant, cred ca s-a apropiat prea mult de soare, parerea mea. Este o metafora. S-a apropiat foarte mult de „zona zero” a puterii, probabil. Si asta a produs temeri in anumite zone (…) Totusi, Gabriel Oprea, un partid mic – exista, in opinia mea, o limita peste care nu poti sa treci, conducand un partid mic”, a punctat Dragnea.

Ar mai fi de mentionat faptul ca acelasi Liviu Dragnea a negat varianta unui posibil joc politic „de a scapa de UNPR”, inaintea alegerilor din toamna. Va amintim faptul ca, intrat in vizorul procurorilor DNA in doua dosare, Oprea a anuntat intr-o prima faza ca renunta la conducerea UNPR, apoi ca se retrage din cadrul formatiunii pe care a infiintat-o, dar si ca odata cu incheierea mandatului de senator, in toamna, are in plan sa se retraga din viata politica.

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger