AcasăPoliticaDragnea, despre ipoteza ca Ponta sa devina presedintele Camerei: Cred ca este...

Dragnea, despre ipoteza ca Ponta sa devina presedintele Camerei: Cred ca este o solutie foarte buna

Numele lui Ponta este tot mai vehiculat pentru preluarea presedintiei Camerei, odata ce actualul conducator al acestui for parlamentar a fost exclus din PSD si a ramas fara sustinere pentru aceasta functie.

Dupa ce zilele trecute, mai precis chiar la momentul in care s-a aflat faptul ca Zgonea a fost exclus din PSD, in vederea lamuririi unui zvon care circula la acea data, privitor la faptul ca fostului premier i-ar fi fost propusa deja postura in cauza, Dragnea nega, dar spunea ca il vede potrivit pe Ponta pentru orice functie, de aceasta data, seara trecuta, seful PSD a oferit un raspuns mai elaborat pe acest subiect.

Mai precis, actualul numar 1 in PSD a lasat sa se inteleaga, la Romania Tv, ca ar vrea ca Ponta sa ajunga numarul trei in stat. „Nu ma opun venirii lui Victor Ponta la Camera Deputatilor. (…) Cred ca este o solutie foarte buna, poate chiar si fireasca (…) Eu, sufleteste, dar si pragmatic, mi-as dori ca Victor (Ponta-n.r) sa devina presedintele Camerei Deputatilor si sa incepem sa mergem impreuna in campania electorala”, a anuntat Dragnea.

Totodata, liderul social-democrat a mentionat si faptul ca a stabilit cu Ponta sa aiba o discutie dupa perioada Pascala, si nu doar pe acest subiect, ci si pe alte teme ce includ o reimplicare a , si fostulului numar unu in formatiunea pesedista in viata partidului. „Avem de discutat mult mai multe lucruri, de reimplicarea lui in partid, pentru ca avem nevoie de el, el are nevoie de noi si Romania are nevoie din nou de refacerea echipei dintre noi doi”, a conchis Dragnea.

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger