AcasăPoliticaDragnea, despre dezvaluirile lui Traian Basescu: Sunt niste minciuni aruncate pe piata...

Dragnea, despre dezvaluirile lui Traian Basescu: Sunt niste minciuni aruncate pe piata de un om disperat

Liviu Dragnea

Vicepremierul social-democrat respinge acuzatiile care i s-au adus lideruluI PSD, premierul Victor Ponta, despre care seful statului a declarat, seara trecuta, ca ar fi fost ofiter acoperit, intre 1997 si 2001.

Liviu Dragnea

Aflat la Iasi, presedintele executiv al PSD considera ca afirmatiile presedintelui sunt „minciuni”. „Am senzatia ca isi doreste sa faca rau acestei tari pana in ultima clipa cat va mai sta in Palatul Cotroceni. Sunt niste minciuni aruncate pe piata de un om disperat si care este speriat ca isi va termina mandatul fara sa lase in urma lui decat ura, minciuna si dezbinare. (…) Ce poti sa spui despre aceste afirmatii, el falfaind niste hotarari de guvern care au o baza legala si nu au nicio legatura cu Ponta”, a reactionat Dragnea.

Cat priveste varianta ca PSD-ul sa ia in calcul varianta initierii unei noi eventuale suspendari a sefului statului, Dragnea a respins aceasta ipoteza. „Nu, PSD-ul ia in calcul (…) sa terminam cat mai repede cu acest regim de trista amintire, regimul Traian Basescu, si Victor Ponta sa ajunga presedinte”, a concluzionat vicepremierul.

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger