AcasăPoliticaDragnea, despre demisie: S-a transformat intr-o telenovela. Astazi o inchidem, intr-un fel...

Dragnea, despre demisie: S-a transformat intr-o telenovela. Astazi o inchidem, intr-un fel sau altul!

Fostul vicepremier a venit, miercuri dupa-amiza, la sediul PSD, unde se desfasoara la aceasta ora Comitetul Executiv, pe ordinea de zi a sedintei aflandu-se si luarea in discutie a hotararii anuntate de Liviu Dragnea inca din 15 mai, hotarat sa puna punct subiectului privind demisia sa din cadrul conducerii Partidului Social Democrat.

Mentionand ca nu are de gand sa plece din partid, dar si ca va sprijini formatiunea din toate punctele de vedere, Liviu Dragnea a lasat sa se inteleaga, inainte de inceputul intrunirii CEx-ului, ca vrea ca subiectul deciziei sale de a parasi fotoliul de presedinte executiv al PSD-ului, ca urmare a deciziei Instantei Supreme, data in prima instanta, de a-l condamna la un an de inchisoare cu suspendare, in „Dosarul Referendumul”, sa fie transat in aceasta dupa-amiaza.

„Povestea asta s-a cam transformat intr-o telenovela care trebuie sa se incheie astazi. Eu am spus ce am avut de spus, acuma trebuie sa spuna partidul (…) Astazi o inchidem, intr-un fel sau altul”, a conchis Dragnea.

Va reamintim ca, vinerea trecuta, mai precis pe 15 mai, Dragnea a anuntat, la scurta vreme dupa ce a aflat decizia Inaltei Curti, ca renunta atat la portofoliul ministerial de la Dezvoltare Regionala, cat si la postura de presedinte executiv al PSD. In aceasta ultima privinta, insa, colegii sai din fruntea formatiunii conduse de Ponta s-au declarat impotriva unei astfel de decizii, considerand ca Dragnea nu ar trebui sa renunte la functia respectiva.

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger