AcasăPoliticaDragnea, declaratie surprinzatoare: Am un salariu foarte mare!

Dragnea, declaratie surprinzatoare: Am un salariu foarte mare!

Nici nu a apucat bine sa se instalaze in fotoiul de sef al Camerei, adica sa preia prerogativele corespunzatoare celui de-al treilea om in stat, ca Liviu Dragnea a si facut o declaratie care pe multi i-a luat prin surprindere, dezvaluind faptul ca salariul sau, ca presedinte al forului Legislativ amintit, este ”foarte mare”.

Mentiunea nu a fost facuta tocmai la intamplare, ci pentru a sustine teoria lui Dragnea cum ca nu ar fi normal sa existe diferente atat de mari intre un grup de demnitari ai statului si romanii cu venituri foarte mici. Ca urmare, Dragnea ar vrea ca parlamentarii sa respinga OUG prin care au fost crescute salariile inaltilor demnitari. ”Eu acum, ca presedinte al Camerei, am un salariu foarte mare – nu stiu – 100 si ceva de milioane de lei, 150, 180 – habar n-am. Nu e corect si asta nu e populism. (…) Sunt oameni care au salarii foarte mici (…) nu pot sa fiu de acord ca noi, un grup de oameni – 40-50 de oameni -sa avem aceste salarii mari si om vedea ce facem cu ei”, a declarat Dragnea, seara trecuta, la Romania TV, seful PSD adaugand ca ar vrea sa se vada cum se pot remedia aceste aspecte.

In alta ordine de idei, seful PSD e de parere ca judecatorii ar trebui protejati, explicand la ce anume se refera cand vede ca oportuna varianta aparitiei unei sectii speciale de procurori care sa cerceteze doar magistrati. ”Sa se faca o sectie speciala de procurori care sa ancheteze numai judecatorii. Adica cel care este in instanta sa nu fie cel care maine il poate ancheta pe judecatorul de la care asteapta o sentinta”, a punctat liderul social-democrat.

226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger