AcasăPoliticaDragnea, cu un pas mai aproape de a-si anunta decizia privind candidatura...

Dragnea, cu un pas mai aproape de a-si anunta decizia privind candidatura la sefia PSD

Desi aproape ca a risipit cu totul misterul in privinta deciziei sale de a intra in cursa pentru prima functie in PSD, la Congresul de luna viitoare, actualul lider interimar inca nu a confirmat 100% aceasta varianta.

Nici miercuri nu a dorit sa spuna, cu subiect si predicat, daca intra in aceasta competitie. „Optiunea mea pentru a candida este din ce in ce in mai serioasa. Practic, as putea spune ca nu se mai pune problema daca, ci se pune problema cand. (..) Duminica, la Conferinta Judeteana de la Teleorman, vor face anuntul”, a precizat Dragnea, miercuri la pranz, la Parlament.

Desi nu a dezvaluit exact ce anume a decis in privinta cursei interne in care deja se vehiculeaza trei nume de pretendenti la fotoliul de lider „plin” al PSD, respectiv Robert Negoita, Serban Nicolae si Daniel Savu, Liviu Dragnea a explicat motivul pentru care are in plan sa faca acest anunt in Teleorman, in ultima zi a acestei saptaani. Social-democratul a lamurit ca este vorba despre organizatia din care a facut si face parte, dar si despre judetul pe care-l „iubeste foarte mult”.

author avatar
Cristina Stefan
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger