AcasăPoliticaDragnea arunca praf in ochii oponentilor noului Cod Fiscal

Dragnea arunca praf in ochii oponentilor noului Cod Fiscal

Scos in ofsaid in problema adoptarii noului Cod Fiscal (PNL si UNPR au intors armele, raliindu-se pozitiei presedintelui Iohannis), PSD da cu tifla consultarilor cerute de PNL si UNPR.

Liviu Dragnea il trimite pe Eugen Teodorovici la consultarile legate de Codul Fiscal pe post de caine surd la vanatoare

In loc sa participe el sau sa trimita un alt lider al PSD la consultarile legate de Codul Fiscal, Liviu Dragnea l-a delegat pe Eugen Orlando Teodorovici. Care e ditamai ministrul de Finante, dar in PSD are doar calitatea de simplu membru, deci nu are puterea de a lua o decizie politica. Cum Dragnea poate fi banuit de orice, dar nu de naivitate, este clar ca pesedistii saboteaza consultarile ca plata pentru razgandirea PNL si UNPR – partide care initial au fost de acord cu noul Cod Fiscal, dar au schimbat foaia dupa ce Klaus Iohannis a strambat din nas. Constienti ca pesedistii ii trag in piept, liberalii nu au intirziat sa acuze ipocrizia social-democratilor, prin vocea vicepresedintelui Ioan Balan: ”Cand s-au mai consultat cei din PSD si cu cine atunci cand au luat decizii la guvernare? Cu nimeni! Tare imi este teama ca si de aceasta data liderii PSD se vor prezenta la consultari tot pentru <<a da bine>> la televizor si a da senzatia ca sunt deschisi dialogului”, a mentionat vicepresedintele liberal”, Ioan Balan.

Eugen Orlando Teodorovici

In plus, Balan avertizeaza din start ca ministrul Teodorovici nu va fi in stare sa clarifice semnele de intrebare legate de impactul implementarii noului Cod Fiscal. ”PNL i-a cerut constant ministrului sa aduca date precise privind impactul masurilor de relaxare fiscala. Nu ne-a aratat nicio cifra pentru ca pur si simplu nu are asemenea estimari. Mai mult, mi-e greu sa cred ca le va obtine in cele cateva zile care au mai ramas pana la consultari, mai ales daca le va cauta in continuare prin discotecile de pe litoral”, a comentat sarcastic Balan.

author avatar
Simona Badulescu
323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger