AcasăPoliticaDragnea, apostrofat la plecarea de la instanta: "eu la circ nu merg...

Dragnea, apostrofat la plecarea de la instanta: „eu la circ nu merg fara bilet!”

Pana sa ajunga la masina cu care avea sa plece de la instanta, dupa ce a fost prezent la un termen al procesului sau, liderul social-democrat a avut parte de o insotire extrem de vocala. 

A fost un moment pus la cale de cateva persoane, care l-au aprostrofat pe Liviu Dragnea, din curtea instantei si pana in strada. „Nu va suporta nimeni in tara asta”, a tinut sa-i transmita, pe un ton categoric, o femeie, inainte ca un barbat sa-l intrebe cum de are functie de conducere in Parlament, daca are o condamnare.

Dupa ce i-a ascultat, din mers, Dragnea a ales sa le transmita un mesaj scurt si categoric contestatarilor sai: „asta-i circ, si eu la circ nu merg fara bilet”. Totodata, seful PSD s-a oprit pentru scurta vreme intreband in cateva randuri: „ce-am furat eu, domnule?”.

author avatar
Cristina Stefan
242 afisari

2 COMENTARII

  1. BAI DERBEDEULE , PUI DE MILITIAN CE ESTI, AI FURAT MULT, MAI MULT DE JUMATATE DIN JUDETUL TR CA SUPRAFATA SI MILIOANE DE EURO DIN BANII PUBLICI……..EXCROCULE FARA DISCERNAMANT CE ESTI……..

  2. Bai,dar sase case nu ai reusit sa furi mai,mai.Daca reuseai nu ti se facea nici un dosar penal,oi fi furat cateva zeci de voturi la referendum si atat?de ce nu li se fac dosare penale de dna politicienilor,in frunte cu mutalakul,pentru hotiile savarsite,oare pentru ca sunt implicati si stapanii coloniei? sau sunt hoti,corupti si cei din justitie,iar ordinul stapanilor acestora este sa inlature politicienii care nu cotizeaza la timp si cat trebuie.Este o varianta credibila.Sa vedem daca codruta se va intalni cu ghita la portita(poarta alba).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger