AcasăPoliticaDragnea anunta ca Olguta Vasilescu ramane candidatul PSD la localele din acest...

Dragnea anunta ca Olguta Vasilescu ramane candidatul PSD la localele din acest an

Liviu Dragnea

La plecarea de la Instanta Suprema, unde in cursul acestei zile s-a judecat ultimul termen al dosarului „Referendumul” si s-a fixat data la care urmeaza sa se pronunte decizia finala, respectiv 22 aprilie, seful PSD a adus in discutie si numele primaritei din Craiova.

Liviu Dragnea

„Transmit colegei si prietenei mele, Olguta Vasilescu, ca ea ramane in continuare candidatul PSD-ului, indiferent ce au spus unul sau altul”, a tinut sa lamureasca Liviu Dragnea chestiunea participarii social-democratei pe listele formatiunii conduse de el, la alegerile locale din iunie acest an.

Precizarile sefului social-democratilor, facute in aceasta dupa-amiaza, au venit in chip de lamurire a oricaror dubii pe acesta tema. Dar si in conditiile in care, recent, Olguta Vasilescu declara, la Romania TV, chiar in seara zilei in care magistratii au decis ca poate redeveni un om liber, pentru ca nu se impune cercetarea ei in arest la domiciliu, in dosarul in care procurorii DNA o acuza de fapte de coruptie, ca nu renunta la ideea de a candida pentru un nou mandat, chiar si din postura de independent, daca PSD -ul alege un alt candidat pentru Primaria Craiovei.

author avatar
Cristina Stefan
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger