AcasăPoliticaDragnea: Antonescu s-a scos singur din cursa pentru prezidentiale

Dragnea: Antonescu s-a scos singur din cursa pentru prezidentiale

Crin Antonescu nu mai are nicio sansa sa ajunga presedinte, sustine vicepremierul Liviu Dragnea, precizand ca liderul liberal a pierdut pe mana lui.

 

Crin Antonescu isi doreste sa-l „evacueze” pe Victor Ponta din Palatul Victoria
Liviu Dragnea spulbera visul prezidential al liderului PNL

Presedintele PNL a fost un candidat redutabil atata timp cat a avut PSD-ul in spate. Acum, Antonescu este un biet figurant intr-o batalie pe care nu mai are cum sa o castige. O spune Liviu Dragnea, convins fiind ca fostul sau partener de alianta nu va mai rezista mult nici in fruntea partidului pe care-l conduce. „Eu cred ca domnul Crin Antonescu, din seara in care a rupt USL, a pierdut orice sansa de a fi viitorul presedinte al Romaniei. Pana in momentul acela era viitorul presedinte al Romaniei. (…) Nu numai eu l-as fi sustinut, tot partidul l-ar fi sustinut, in frunte cu Victor Ponta. Ceea ce noi nu am inteles si nu o sa intelegem poate curand, poate vom afla mai tarziu, nici eu, nici Victor Ponta, nici partidul, e ce s-a intamplat cu Crin Antonescu si cine a reusit sa-l convinga ca noi nu-l vom sustine. (…) Ce s-a putut intampla de a putut sa rupa aceasta alianta si sa-si puna sub semnul intrebarii total candidatura la prezidentiale pentru noi ramane un mister”, a afirmat presedintele executiv al PSD, in cadrul unei emisiuni televizate. Totodata, acesta a precizat ca, dupa ruperea USL, partidul lui Crin Antonescu a intrat in deriva. „In PNL e o tulburare foarte mare la nivelul organizatiilor judetene. Daca Antonescu nu stie asta, e foarte rau. Acum toata lumea e suparata”, a mai spus Dragnea.

 

Ii jura credinta lui Ponta

Odata incheiata analiza privind starea PNL-ului, Liviu Dragnea a vorbit despre evolutia propriului partid si despre viitorul lui si al lui Victor Ponta. Pe care spune ca-l va sustine pana la capat, la bine si la rau. „Am avut discutii private cu Victor Ponta, dar nu le pot face publice. Eu voi fi alaturi de Victor Ponta indiferent ce decizie va lua si voi ramane cu el in echipa indiferent ce se va intampla dupa alegerile prezidentiale”, a mentionat presedintele executiv al PSD. Mesajul lui Dragnea nu i-a linistit insa pe apropiatii lui Ponta, care cred ca vicepremierul „a jurat stramb” si ca urmareste in continuare sa preia fraiele partidului.

Seful liberalilor nu-l mai vrea pe Ponta premier

Victor Ponta trebuie sa-si ia adio de la functia de premier. Din toamna, daca presedintia va fi castigata de fostul sau camarad, Crin Antonescu, care a recunoscut ca inlaturarea lui Ponta din fruntea Executivului este una dintre tintele sale. „Ori ramane Ponta premier pana cand vrea dansul (…) si nu e Antonescu presedinte, ori ajunge Antonescu presedinte si la scurta vreme nu mai e Ponta premier”, a explicat Antonescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger