AcasăPoliticaDragnea: Antonescu, din seara in care a rupt USL, a pierdut orice...

Dragnea: Antonescu, din seara in care a rupt USL, a pierdut orice sansa de a fi viitorul presedinte

Liviu Dragnea nu ii mai da sanse lui Crin Antonescu la prezidentiale, daca nu mai e USL

Social-democratul considera ca fostul copresedinte al USL, Crin Antonescu, a ratat sansa de a deveni viitorul sef de stat, odata ce a decis ruperea aliantei aflate la guvernare pana in urma cu aproximativ o luna.

Liviu Dragnea nu ii mai da sanse lui Crin Antonescu la prezidentiale, daca nu mai e USL

Subliniind ca PSD-ul, in frunte cu liderul partidului, premierul Victor Ponta, l-ar fi sustinut pe Antonescu la prezidentialele din acest an, Liviu Dragnea sustine ca nu stie ce anume l-a determinat pe presedintele PNL sa creada altceva. „Nu numai eu l-as fi sustinut, tot partidul l-ar fi sustinut, in frunte cu Victor Ponta. Ceea ce noi nu am inteles si nu o sa intelegem poate curand, poate vom afla mai tarziu, nici eu, nici Victor Ponta, nici partidul, e ce s-a intamplat cu Crin Antonescu si cine a reusit sa-l convinga ca noi nu-l vom sustine”, a declarat vicepremierul, la emisiunea „Dupa 20 de ani”.

Cat priveste sansa pe care o are, la acest moment, Crin Antonescu, sa mai ajunga sa obtina, dupa alegerile din toamna, mandatul de presedinte, vicepresedintele PSD a lasat sa se inteleaga ca nu ii da sanse sa mai castige prezidentialele. „Eu cred ca Crin Antonescu, din seara in care a rupt USL, a pierdut orice sansa de a fi viitorul presedinte al Romaniei. Pana in momentul acela era viitorul presedinte al Romaniei”, considera Liviu Dragnea.

Cat priveste numele prezidentiabiluluidin partea PSD-ului care va intra in cursa pentru sefia statului, Dragnea a precizat ca Ponta e singurul care poate hotari daca va candida sau nu, si ca el il va sustine si ii va ramane alaturi indiferent de ce va decide premierul.

80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger