AcasăPoliticaDragnea a vrut sa vada cum arata, la fata locului, situatia refugiatilor...

Dragnea a vrut sa vada cum arata, la fata locului, situatia refugiatilor ajunsi la Budapesta: „Am vorbit cu imigrantii”

Cum se pune problema ca Romania sa primeasca pe teritoriul sau imigranti, in plina criza a refugiatilor ajunsi in Europa, si cum pana deunazi vazuse doar imagini prezentate de televiziunile de stiri cu ce se intampla in capitala Ungariei, odata ce a ajuns la Budapesta, presedintele interimar al social-democratilor s-a dus pana la gara din oras, unde se oprisera refugiatii.

Daca tot a ajuns la Budapesta, pentru a vedea meciul tricolorilor, de seara trecuta, Liviu Dragnea a ales sa imbine utilul cu placutul. Asa ca a dat o fuga pana la Keleti, cat sa-si faca singur o parere in privinta imigrantilor si a situatiei celor care au ajuns deja in gara respectiva. Iar impresiile fostului ministru nu au fost putine.

Ca sa afle si parerea refugiatilor, Dragnea a stat de vorba cu cativa dintre ei, dupa cum a povestit insusi liderul interimar al PSD, pe contul sau de Facebook. „Am vrut sa ii vad cu ochii mei pentru ca este aceasta discutie, statul roman zice cu seninatate ca ii primim si noi, nu stim daca suntem pregatiti sau nu”, a recunoscut fostul ministru de Interne, adaugand ca i s-a parut „ciudat ca marea majoritate sunt barbati tineri si foarte bine organizati”, dar si ca unii dintre ei isi ascund fetele, atunci cand „camere de filmat, prezente in numar urias la gara Keleti, sunt indreptate catre unii dintre imigranti”.

Nu in ultimul rand, Dragea a remarcat faptul ca se poate vorbi despre doua categorii de refugiati in zona respectiva. „Sunt si oameni extrem de amarati, dar sunt si altii foarte bine organizati, pe grupuri, fiecare grup are coordonatorul lui”, a adaugat social-democratul, conchizand ca unica tinta a imigrantilor respectivi este sa ajunga pe taram german.

sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea

200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger