AcasăPoliticaDragnea a venit la sediul PSD, la scurta vreme de la aflarea...

Dragnea a venit la sediul PSD, la scurta vreme de la aflarea hotararii instantei

Liviu Dragnea

La nici o ora de cand s-a aflat faptul ca Instanta Suprema a decis- ca masura definitiva- condamnarea sa la doi ani de inchisoare cu suspendare, in „dosarul Referendumul”, Liviu Dragnea a ajuns la sediul central al PSD.

Liviu Dragnea

S-a intamplat in urma cu doar cateva minute, mai precis cu aproximativ un sfert de ora dupa ora 15. Trebuie mentionat faptul ca seful PSD a ales sa nu faca declaratii, rezumandu-se sa spuna doar ca ‘vorbim dupa CEx’. Adica la finele sedintei Comitetului Executiv, care urmeaza sa inceapa dintr-o clipa intr-alta, si la care participa conducerea social-democratilor, nume importante din varful ierarhiei PSD venind inca de acum cateva ore la sediul central al PSD-ului, in asteptarea verdictului instantei.

Va reamintim ca in urma cu doua saptamani, la ultimul termen al judecarii apelului, Dragnea isi sustinea nevinovatia, spunand ca spera la o achitare in acest dosar deschis de DNA dupa referendumul din 2012, cel privind demiterea liderului de la Cotroceni de la acea vreme, Traian Basescu.

Intr-o achitare sperau si colegii sai, dupa cum reiese din ‘reactia la cald’ oferita de Codrin Stefanescu, in aceasta dupa-amiaza.

Va reamintim ca, in prima instanta, actualul sef al PSD a primit un an de inchisoare cu suspendare.

Cititi si:  Decizie definitiva: Liviu Dragnea, doi ani de inchisoare cu suspendare

Prima reactie de la PSD, dupa aflarea deciziei definitive a instantei in cazul Dragnea: „Suntem inmarmuriti”

author avatar
Cristina Stefan
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger