AcasăPoliticaDragnea a prezentat bilantul guvernarii, in absenta lui Ponta. "N-am fost invitat/Nu...

Dragnea a prezentat bilantul guvernarii, in absenta lui Ponta. „N-am fost invitat/Nu facem invitatii ca la nunta”

Dupa cum a anuntat saptamana trecuta, Dragnea a trecut in revista aspecte considerate a fi de referinta din perioada guvernarii cu social-democratul Ponta premier.

Insa in contextul in care actualul sef al social-democratilor, principala formatiune din coalitia care a sustinut Executivului Ponta (PSD-UNPR-ALDE) a prezentat, luni la pranz, bilantul guvernarii, chiar in ziua in care premierul desemnat a depus la Parlament programul de guvernare al cabinetului sau tehnocrat, s-a constatat ca marele absent de la momentul punerii in lumina a aspectelor considerate a fi realizari ale guvernarii 2012 si pana in prezent a fost insusi Victor Ponta.

Ca reactie la acest aspect, fostul sef de la Palatul Victoria a precizat, printr-un mesaj postat pe Facebook, faptul ca nu a fost invitat la sedinta in care s-a enuntat bilantul guvernarii sale. „Nu am fost invitat la bilantul guvernarii pe care eu am condus-o”, a notat fostul premier. Chiar daca lucrurile par sa stea ltfel, fostul lider social-democrat spune ca nu a fost deranjat de acest aspect. „Nu m-am suparat. Pe PSD nu o sa ma supar niciodata. Si nici nu ma duc neinvitat nicaieri. Importat este insa ca s-a vorbit de bine despre guvernare!”, a conchis Ponta.

Desi in prezentarea sa l-a descris pe Ponta drept „cel mai bun premier pe care l-a avut Romania”, Liviu Dragnea s-a rezumat sa dea de inteles ca nu considera ca era cazul sa se faca invitatii la aceasta evaluare, chiar daca este vorba chiar despre fostul sef de la Palatul Victoria despre acre s-a facut vorbire la respectivul bilant. „Nu facem invitatii ca la nunta”, a replicat seful PSD, potrivit bn24.ro, Dragnea adaugand ca a anuntat inca de acum cateva zile ca are in plan sa faca public o astfel de prezentare.

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger