AcasăPoliticaDragnea a lamurit cum vor vota senatorii cererea DNA in cazul Corlatean

Dragnea a lamurit cum vor vota senatorii cererea DNA in cazul Corlatean

Liderul social-democrat face apel la constiinta alesilor neamului, cand vine vorba despre votul asupra recent-formulatei solicitari a procurorilor pe numele fostului ministru de Externe, social-democratul Corlatean, in privinta votului din Diaspora, din noiembrie 2014.

Cel putin asta reiese din raspunsul pe care liderul PSD l-a dat unei intrebari cu referire la modul in care vor vota senatorii partidului pe care il conduce solicitarea prin care DNA cere Parlamentului aviz in vederea inceperii urmaririi penale in cazul lui Titus Corlatean. „Vor vota asa cum le dicteaza constiinta (…) cum cred ei de cuviinta”, a sustinut seful social-democratilor, facand referire la toti senatorii, nu doar la cei ai PSD.

trebuie precizat faptul ca, in cursul acestei dimineti, Biroul Permanent al Senatului s-a reunit pentru a lua in discutie cererea DNA, insa odata ce s-a constata ca nu e cvorum, sedinta a fost reprogramata pentru lunea viitoare.

In aceeasi directie, va reamintim faptul ca din directia taberei liberale s-a anuntat ca va fi un vot in favoarea cererii DNA, in timp ce in cursul acestei dimineti, co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-a ferit sa spuna ce pozitie au senatorii formatiei sale in aceasta privinta. „Nu stim nici ce contine dosarul, trebuie sa asteptam si un punct de vedere al Comisiei juridice”, a precizat Tariceanu.

75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger