AcasăPoliticaDragnea a anuntat primele masuri dupa preluarea interimatului: Este important ca PSD-ul...

Dragnea a anuntat primele masuri dupa preluarea interimatului: Este important ca PSD-ul sa iasa din pasivitate

La o zi de cand a primit votul de incredere al majoritatii social-democratilor prezenti la Comitetul Executiv National, fiind ales noul lider interimar, mai precis persoana care va conduce formatiunea pana la viitorul congres al PSD, Liviu Dragnea a si anuntat primele masuri menite, printre altele, sa duca la dinamizarea partidului.

Subliniind din capul locului ca „PSD il spriijina ferm pe Ponta” in actul de guvernare, Dragnea s-a focusat apoi pe ceea ce considera ca e necesar sa fie implementat cat mai curand la partid, in asa fel incat lucrurile sa mearga cat mai bine. „Este important ca PSD-ul sa iasa din pasivitate „, a atras atentia Dragnea, fara insa sa arate pe cineva cu degetul, spunand, asadar, ca nu vede pe cineva neaparat vinovat pentru aceasta situatie.

Primele schimbari vor veni la capitolul organizare. „Vom organiza un sistem de comunicare publica mult mai eficient (…) in asa fel incat relatia intre centru si judete sa fie mult mai eficienta”, a anuntat Dragnea.

Mai mult, actualul numar 1 in PSD vrea sa se lucreze efectiv in echipa, el insusi explicand ca va colabora cu Rovana Plumb, contracandidata sa in cursa de miercuri, pentru sefia interimara a PSD. „Rovana Plumb, presedinta Consiliului National, va fi sprijinita de mine, dar nu doar declarativ, ci pentru a eficientiza si organiza departamentele PSD”, a insistat Dragnea, adaugand ca vrea sa se ajunga la eficienta perioadei in care in fruntea partidului era Adrian Nastase.

Si tot pe Nastase, dar si pe liderul onorific al partidului, Ion Iliescu, i-a amintit Dragnea cand a venit vorba sa-si exprime parerea ca „e bine” ca experienta precedentilor conducatori ai PSD-ului sa fie utilizata – la nivel de sfaturi sau idei. „Eu vreau sa fiu liantul dintre generatii”, a punctat noul sef interimar al PSD.

Nu in ultimul rand, Liviu Dragnea a sustinut ca isi doreste promovarea efectiva a tinerilor in formatiune. „Generatia de tineri din generatia lui Victor Ponta au urcat deja in echipa mare. (…) Trebuie reimprospatata garnitura de tineri din tineretul social-democrat”, a adaugat noul presedinte interimar al Partidului Social Democrat.

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger